Testimonials

“Jeg og min familie har lige været på ferie på Bornholm og jeg så dine smukke smukke øreringe hos Matter. Jeg har ikke huller i ørerne og jeg har aldrig overvejet og få det. Men ærligt, så overvejer jeg det nu bare så jeg kan gå med et af dine øreringe sæt. De er virkelig smukke - det synes jeg bare du skal vide ☺️“
- Cathrine

“Helenes smykker gør noget ved mig – giver en følelse, som når jeg ser på et dejligt maleri eller en smuk skulptur. Den der følelse, hvor der ikke findes det der ord, der kan forklare følelsen godt nok….
Jeg ’mærker’ smykkerne fra Finkelstâs, mere end jeg ser dem eller har dem på.
Har indtil videre givet tre par øreringe væk, og er selv den lykkelige ejer af et sæt. Det vil der snart blive lavet om på, når endnu en gave skal købes til mig selv eller en anden.”
- Hanne Bernard
 
”Jeg er vild med mine øreringene fra Finkelstas  -det er små kunstværker lavet med sjæl. Helenes sans for farver er helt unikt, og spillet i farverne er mellem harmoni og et karakteristisk strejf af kontrast. Det giver særligt blik fang, og udløser altid komplimenter, når jeg har dem på. Finkestals er æstetisk selvforkælelse.”
- Luise
 

“Mit ynglingssmykke fra Finkelstâs er en Tribal Soul Statement-ørering, som falder så smukt sammen med mit lange hår. Helenes smykker er for mig at se de fineste glitrende og håndlavede kvalitetslækkerier, som øjet straks falder på og for. Kan varmt anbefales🧚‍♀️

- Iben Birch Bech

 

“Jeg havde lige været i København og havde set nogle fine perleøreringe. En veninde viste mig et par, hun havde købt lokalt, der mindede om dem. De her var bare flottere, og håndlavede. De var fra Finkelstâs.
På Finkelstâs’ Instagramprofil fandt jeg et par øreringe, jeg måtte eje. Da jeg som aftalt kom ud i Helenes popup shop, købte jeg øreringene, som jeg nærmest har haft på siden. Jeg har senere købt øreringe til en veninde, har selv fået et par creoler også og de små perlevimpler.
Jeg er vild med øreringene fra Finkelstâs.
De funkler og lyser op og passer til al slags tøj. De smukke perler supplerer hinanden og nøj hvor har jeg fået mange komplimenter for dem. Selv i Barcelona.
Jeg har allerede udset mit næste par✨“
- Sille Kristine Juul
  

“I sommerferien besøgte jeg sammen med min familie Bornholm, og på denne ferie faldt jeg over et par meget smukke øreringe. Desværre ville min familie hurtigt videre, så jeg nåede ikke at købe. Hjemme igen ramte fortrydelsen over de missede øreringe flere gange... Heldigvis fandt jeg Finkelstâs på instagram, og Helene tilbød at kreere et par samt sende dem til mig. Jeg er helt vild med øreringene! De passer til alt, er helt unikke, og jeg får mange fine komplimenter. Jeg besøger ofte Finkelstâs.dk, så jeg kan få opdateret min ønskeseddel.”

- Maj-Britt Rudbæk

 

“Mine øreringe fra Finkelstâs købte jeg på en indskydelse. De kaldte så at sige…!  Jeg havde fuldt Finkelstâs håndlavede smykker over lidt tid og var vildt fascineret af den omhu og den farvesammensætning, der vækkede alle mine æstetiske sanser. Jeg måtte eje en af disse små kunstværker. Jeg glædes over dem tilstadighed hver gang jeg ser på dem.”
- Anne-Sophie Gravesen
 
“Lige i dag købte jeg et par af dine fantastiske øreringe - jeg er så mega glad for dem og får mange positive komplimenter hver gang jeg har dem på ❤️ Fantastisk øje du har for farvesammensætning og mønstre. Jeg er kæmpe fan!”
- Christine Hvam Nielsen
 
“Jeg er så glad for mine hoops, som min dejlige mand gav mig, da vi var forbi i sommers.”
- Stella
 
“Jeg er fan af dine øreringe! Jeg har dine Tribal Soul hoops på hver eneste dag. De talte straks til mig med deres inspiration fra stammekunst. Jeg ved allerede nu, at jeg skal have flere øreringe fra Finkelstâs og glæder mig til min fødselsdag, hvor jeg ønsker mig næste par!”
- Katrine Jensen
 
"Jeg ELSKER mine øreringe fra Finkelstâs!🤩 Øreringene er bare så supersmukke, og de føles lette at bære. Farvekombinationerne er helt fantastiske! Jeg føler altid en totalt Wauw effekt, når jeg har dem på ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"
- Louise Riisager
 
“Elsker mine smukke tiny version øreringe fra Finkelstas. Hurtig forsendelse og god kommunikation. Det er så fint håndværk, og jeg ved allerede, at jeg må eje et par mere💗”
- Rikke Brandt Christensen, Amager
 
“Jeg har endelig fundet et smykke, som jeg synes er så unikke og smukke, og de klæder mig så godt. Jeg har ikke haft dem af siden jeg købte dem. De bor ligesom bare på mig!  Finkelstâs har meget smukke smykker, som er unikke på markedet. De har de fineste mønstre og farver. Jeg elsker også Helenes brug af halvædelstene, som er helende for krop og sjæl. I love it!"
- Karrina Paudal